Тъмни страсти в мен бушуват,
грешни мисли в мен лудуват,
че жена съм с две лица -
и праведна съм и съм грешница.
В безлунни нощи теб сънувам,
в студени дни ласките ти аз бленувам.
Грешницата в мен те иска,
праведната мисълта за теб подтиска.
Но да се боря със страстта, не мога!
Тялото изгаря, търси твоя допир.
Праведната силно негодува,
грешницата в мен за сласт жадува.
Жаравата в буен огън ти превърна
и ето че грешницата надделя.
Животът ми наопаки обърна,
направи ме жена с две лица...
© Ани Todos los derechos reservados