2 jun 2013, 16:27

Жената знае 

  Poesía » De amor
697 0 1

Повярвай - една жена знае,

когато мъжът нехае,

когато истински обича  

и когато просто я съблича -

егото си да омае,

Повярвай - жената знае...!

© Някой Си Там Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??