Матко я харесва,
че добре се сресва
и добре облича.
Жени се нарича!
Малка е за брак, а
хич не му се чака.
Да ѝ каже трябва
още днес за сватба...
Но не знае Жени,
че да се ожени
иска той за нея.
Тя пък си копнее
все за кукла нова...
С кукла – дар от Мато,
май ще е готова
да му каже „да“-то.
© Борко Бърборко Todos los derechos reservados
Успех, Борко Бърборко!