алисън каза замък
се пише castle на английски
като casa
като capuccino
като careterra
смесвам езиците, алисън
не знаеш ли че нямам отговори
и въпроси също нямам
скарана съм с понятия за невъзможност
и листове чакащи истини
драскам си само звездички
с криви ъгли
или облаци от лилаво мастило
питай ме нещо обикновено
как се приготвя маслено тесто
или за правилника за движение
ще ти кажа точно
любовта я остави за философите
и девствените девойки
по-добре да пием кафе и да
обсъдим живота на Джей Ло
присмехулници на всеки ъгъл
и точни мерници колкото искаш
сто години само тежат по прозорците
реките рядко текат на обратно
мъжете чукат жените когато могат
и понякога ги водят на море
Бен е пич когато гали дупето на Лопес
нали
поплака алисън
дълго си говорихме
за майки
за фолк
и за секс
после си легнахме гладни
© Зорница Николова Todos los derechos reservados
кефи, да
не съм се и съмнявала