30 ene 2010, 15:26

Женска дързост... 

  Poesía » De amor
721 0 9

Приспи ме тази вечер пурпурно-червена,

тъй както майка - свойта рожба мила,

свържи със мойте всяка своя вена

и виж кръвта предишна дали съм отмила.

Попий със погледа си залеза митичен,

във който дрехите са пареща коприва

и после смело докажи, че си различен,

а не нещастник, който знае как да срива.

Зърни във щрихи голата ми женска  същност,

а после тихо си тръгни - безславно и почтено.

Една погрешна стъпка ми е нужна, всъщност,

за да опазя ахилесовото си сърце неосквернено!

© Симона Гълъбова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??