ЖЕНСКА ГОЛГОТА
Как искам
да умирам
всяка нощ...
Да плача,
да се смея,
да летя...
Кинжали
нежни –
твоите очи,
пак цялата
да ме пронизват!
Как искам
да умирам...
С теб!
А на разсъмване
отново
да възкръсвам!
© Вили Димитрова Todos los derechos reservados