15 may 2014, 22:35  

Женската красота 

  Poesía » De amor
439 0 0

Къде си, скъпа моя, криеш се от  народната си суета!

Със своята необятна красота,  искам те при мен в нощта, 

да ти отдам любовта. Искам целувка да ти дам и на сутринта да си тръгна сам.

 

 

Нека с теб в танц да се понесем и на всички любовта си 

да дадем. С твоята лебедова красота, искам пак да те целуна  в нощта.                      

Нека  на любовта си да се насладим, че ти си само една, 

една,  в моя скъп живот, и вечно ще те обичам, скъпа моя, чак до гроб!

 

 

Като лебед ти си заблестяла и с любов винаги  си ме обляла.

Няма нищо по-невинно от твоята душа, знай, ще те гоня 

като пъргава сърна. За теб живея,  за теб се смея, 

винаги ще бъда до теб,  дори и като малка фея!

 

 

Къде си, скъпа моя, къде си ти сега, ти си заблестяла като момина сълза.

Ти си красива и добра,  с твоята необятна красота.

 Когато не съм до теб, сърцето ми смразява се във лед.

  Вечно аз ще съм до теб, толкова си сладка, даже повече и от мед.

© Никалас Борисов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??