16 dic 2016, 0:05

Жесток си брат 

  Poesía » Otra
673 1 8

Жесток си брат

 

Жесток си, брат!...Жесток си,

дявол да те вземе.

Забил си зъби, като хищник в мен

и всеки ден отхапваш време!

 

Жесток си, дявол да те вземе,

и толкова красив, 

че неусетно влюбих се във тебе.

Красив си, дявол да те вземе!

 

А има още много да вървим

(надявам се да имам време)

Бъди корав, жесток, но не и уморен!

Не остарявай дявол да те вземе!

 

И нека стиснем с теб ръце,

и мъжки да си обещаем,

че още толкова поне,

ще се борим и мечтаем.

 

А когато дяволът рогат

реши да дойде да те вземе,

ще те прегърна мой живот

и щастлив ще отпътувам с тебе!

 

Емил Стоянов

© Емил Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??