Житейска песен 2
в неродената представа съвършенството
пониква като пъпка на кокиче
и промените престават да са временни
особено когато си обичан
препокритата идея за културата
е някаквата точка на пречупване
във която даже пеперудата
какавидено мечтае за излюпване
на разрив във житейската измислица
където двама само си внушават
че смисълът и цялостната истина
е в каквото взимат
--
не в каквото дават
26.08.2011
© Тома Кашмирски Todos los derechos reservados
А ред има, но изисква минимален мисловен багаж, за да бъде забелязан.
Между другото тогава може и да дойде и просветление защо ли съм спестил пунктуацията.
И накрая, няма нужда да изолирате нула от вас - мисля, че вече сте се утвърдила като две неразделни нули. Хубав ден Ви желая.