....Житие & Битие....
Не Циганин, а Бог първо прокле рода и земята,,
проклетията си изрече Tой лично... от устата.
Така и стана... род против род, а ,змията виновна.....
И стана та написа нов завет.. като, "наука "основна..
Но и там недоразумение... ближен с ближния се карат..
там не му разбирам... нека видим, докъде ще я докарат.!?
17.09.2024-Виена
© Маестро Митко Хаджиев Todos los derechos reservados