Живееш в държава уютна,
излизаш на уличка пълна,
хора непознати, но добри се усмихват.
Канят те в чужда къща да преспиш.
Дават ти свобода и да чиниш.
Отиваш на училище мъдър.
Прочел си, приятел,
всички книги!
Вече си свободен! Не се спирай!
Върви напред и не се отклонявай!
Не позволявай кахъри да те повалят,
а се отдай на Добрината.
Кажи си: Не ме интересува!
Тази година е важна за мен,
дори да не ме забелязват аверите!
17.09.2010г.
© Кристиан Неделчев Todos los derechos reservados
Браво, Крис!