Натъжено-пусто ми е,
плаче ми се, а се смея.
Иронично-тихо ми е,
давя се, но пък живея!
Скандално-самотно ми е,
стихвам, но не спирам да говоря.
Диво-романтично ми е,
търся - не намирам пак покоя!
Безумно-кратко ми е,
спирам - не желая да приключа.
Изпепеляващо-горещо ми е,
пътувам - как сърцето да заключа?!
Иронично-пусто ми е,
давя се, но пък се смея.
Натъжено-тихо ми е,
плаче ми се, но живея!
© Белисима Todos los derechos reservados