Живей за мига
Един живот живеем,
като за последно.
Един живот живеем,
както ни се иска.
Един живот живеем,
без ограничения.
Един живот живеем,
но с една основна мисъл,
която винаги ще ни крепи:
"Просто, живей за мига - тук и сега!" ;)
Автор: Калина Петкова
Дата: 29.05.2009
Град: Русе
© Кали Todos los derechos reservados