ЖИВЕЯ ЗА ТЕБ
Щастлива съм,
защото ти го желаеш.
Не усещам скука,
защото ти си с мен.
Не желая смъртта,
защото виждам чрез теб живота.
Мисля за теб,
защото ти си светлина, въздух и звук за душата.
Мечтая отново да те видя и да ти се изповядам.
Моля те, не бъди строг и отсъди какво заслужавам.
Вярвам в теб и живея за теб,
защото така усещам красотата.
© Славея Гарова Todos los derechos reservados