"Да живееш - великия смисъл
на това, не можах да открия!
И както някой беше написал -
това отприщва страшна стихия!
Очакваш топла пролетна песен
и сред звездопади да любиш,
но те обгръща хладната есен,
и ти само губиш, и губиш...
Дано и това не е лъжа,
че нещо ни чака "оттатък"!
На живота добрата страна,
е именно това, че е кратък! "
- - - - - - - - - -
Сърце театрално ридай,
душа философи цитира -
животът не ни кефи до край,
но и не ни се умира...
В безумия хулиме Бога -
единствени на земната твърд...
Вместо "Вярвам","Зная" и "Мога" -
си докарваме приживе смърт!
© Калин Пантов Todos los derechos reservados