14 feb 2009, 11:13

Живот 

  Poesía
574 0 1

Родих се, за да живея
и го правя както умея,
плача и силно се смея
и в небесата аз се рея!

Не съм искал да се раждам,
но ето, че съм тук и виждам.
Него в цялост аз разнищвам,
до край да живея се опитвам!

Житейският път не е равен,
но по него вървя изправен,
за мен човекът с човека е равен,
в тоз живот все пак гаден!

Всеки ден нова капчица пот,
всеки ден в името ЖИВОТ
търся красотата в цвят и плод,
макар да зная, че и мен ме чака гроб!

© Димитър Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Рей се, Митаче... РЕЙ СЕ!
    Това, че пътя не е равен не означава, че не трябва да вървиш по него.
    Живей и се Усмихвай!
Propuestas
: ??:??