Ах, живот, защо към мен си тъй жесток ?
Чувствата, в сърцето са ми свити.
Мислите обливат ме като най-бурния поток.
Действията ми, като юмрук са свити.
С непокорната съдба, и с проблемите безкрайни,
съм длъжен да живея.
Но кажете как, със съдбата тежка аз да успея.
Ах, животе мой, дай ми малко мир и покой.
Искам моментите ми лоши, в добро да превърна.
И отново с обич, живота да прегърна.
Стига ми толкова мъка и тъга, искам да променя своята съдба.
Обречен съм болка и страдание.
Кога отново ще се случи добро деяние?
Искам всичко да приключи, колко и желязна воля да имаш,
от толкова проблеми, тя ще се счупи.
Послание:
Животът не винаги е хубав и щастлив, понякога човек
се сблъсква с големи проблеми, колкото и силен да си,
от многото негативна енергия, понякога рухваш. Хората
търсят утеха в различни светлини, едни в алкохола,
втори в дрогата, трети в боя, и тн. Но аз търся своята утеха в поезията. В нея мога да изразя щастие, радост, проблеми, и ред други неща. ПОЕЗИЯТА Е НЕЩО ВЪРХОВНО И ДУХОВНО, НИКОГА НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ ОТ НЕЯ.
© Никалас Борисов Todos los derechos reservados