1 ago 2015, 21:00

Живот 

  Poesía » Filosófica
414 0 0

С него ти недей се бори.

Няма и какво да му отнемеш.

Една врата отваря, а друга ще затвори,

а може и да я затвори, ако му посегнеш.

Измаряш се да носиш товара си нелек

и седнал да починеш той ти се присмива

Потта избързсваш, а сърцето на получовек

сякаш вече губи сила.

Или пък бори се ти със него.

Можеш много да му вземеш.

Животът предизвиква смело

от мига, в който въздух си поемеш.

© Ваня Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??