12 may 2006, 0:08

Живот 

  Poesía
835 0 0

Живот, защо си тъй жесток?!

Защо правиш хората нещастни

и убиваш мечтите им

тъй прекрасни?!...

Не можеш ли да се смилиш над нас...

но... има ли си хас?!

Та нали всияки страдат

и се молят за любов,

за разбиране, за

капка доброта,

която да стопли

техните сърца!

© ДаяНчеТооо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??