Светлината във очите чезне -
малка свещ - със времето догаря.
Мислите отварят черна бездна -
невъзможно да ги изпревариш.
Всяка радост с мъка е обречена.
Като призраци - витаят страхове.
Чувствата - сами и разсъблечени,
се превръщат в бели стихове.
Бързахме и бяхме много сигурни,
че света на пряко ще сечем.
Но живота си играй безмилостно
на рулетка - черен и червен.
Преживяват се и даване и вземане.
Всичко се преглъща със годините.
Бог се смее, планове че имаме -
неговите са различни. Винаги!
© Деа Todos los derechos reservados