ЖИВОТ
Живеем за едното нищо
и плуваме в море от суета...
вървим и търсим своя истина,
която в крайна сметка е лъжа.
Преследваме без спирка целите
и борим се за хиляди неща,
а после много съжаляваме,
прозрели що е то Съдба.
Апатията ни става спътница,
Смъртта - приятелка добра...
все пак от кал човека е създаден
и пак на кал ще стане след това!
© Невена Иванова Todos los derechos reservados