Животът веднъж се живее,
лудее се и се щурее,
но идва времето горчиво
и навън е всичко вече сиво.
Какво е животът без доброта?
Какво е солта без захарта?
Какво е любов без нежност?
Това се питам аз сега.
Отговор жесток съществува,
но той калява, а не лекува.
Животът е кратък, живеем го аз и ти,
но винаги нещо се намира,
което да ни раздели.
© Гергана Василева Todos los derechos reservados