Живот без корен е моята съдба,
уви къде, защо и как останах сам,
аз исках само малко топлина,
сред хора аз да бъда.
Живот без обич и без теб,
живот без корен е това,
дали ще свърши този ад кога,
без теб живота ми е вечна самота.
© Никола Диманов Todos los derechos reservados