Животът дълъг е за тези,
които вярват и творят,
които знаят как да падат
кога да тлеят и горят.
В отвъдното ни няма вече,
затуй дерзай, живей, искри!
Живота ти граби, човече,
със пълни шепи и мечти!
И нека всеки миг за тебе
да бъде сладост, блаженство.
Животът в нас е - ние в него,
живот - безкрайно Рождество!
© Лидия Todos los derechos reservados
затуй дерзай, живей, искри!
Живота ти граби, човече,
със пълни шепи и мечти!
Смисълът на живота събран в един стих !
Лидия, обещавам да те послушам .
Поздрави за стойностната творба !