21 may 2024, 9:55

Живот като омая 

  Poesía
256 1 3

Ж ивотът често е суров, 
И ма и болка и любов
В него, но какъвто и да е, 
Обичам си го от сърце! 
Т ой е божи дар и благословия, 
К расив, радостен, труден, орисия. 
А може би просто избор мой? 
Т акъв е и това е той:
О рис, съдба, 
О бич, мечта,
М ъка и светлина, 
А също и красота, 
Я сна е моя следа! 

© Людмила Данова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??