Ж И В О Т Н А З А Е М 23
Какво да очакваме от Новото Време?
Да няма във Него злодеи и идиоти...?!
Всички общества си имат проблеми,
не съществуват в Историята революции кротки.
Погледът на идиота е празен,
на гения е погледа същия
и двамата поразени са от зараза,
която в стандарта се взира втренчено и намръщено.
Не приемат за нормалност статуквото!
Погледите им празни взрени далече през него,
виждат бури,тайфуни,смерчове,бунтове,
а виденията им раждат стратегии...
24.04.2024 г., гр. Свищов
© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados