5 may 2024, 1:58

Живот назаем 25 

  Poesía
134 0 0

Ж И В О Т   НАЗАЕМ.  25

 

"Аз съм гласът на викащия в пустинята."

Искам всички заспали души да събудя,

да осъзнаем заедно всички причините

за нашето настояще опасно и трудно.

    

Без Енергия Постоянна,Огромна и Мощна

шанс нямаме за излизането от Ямата,

с безхаберието продължаваме,да пропадаме още

и към леталност уверено пътува ни драмата...

 

Събудете се и започнете,да съдите

слугите на Суверена от цялото село глобално,

с идея утре отново пак да ни бъде,

но Тук и Сега,а не в хоризонти ефирни,астрални!

 

Все още шанс съществува,

Глобалната Катастрофа да се отложи,

но всеки миг все по-скъпо ще струва,

с пропускането на всяка поредна възможност.

 

Възможното Утре е вече на нашия праг,

но какъв ще е неговият характер,

неговата аура в какъв ще е обагрена цвят,

от всички нас зависи на практика.

 

25.04.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??