С думи върху листа бял
Живота ще опиша цял
Живот като спектакъл
Не предречен от оракул
А простичък живот един
От никой вече неценим
Живот като на кино
като пенливо лудо вино
Без блясък и прожектори
В лъжи измами без детектори
Без чувства и със фалш
Чуждият живот е валс
А нашият къде остана
Той тайна е голяма
Усмивка и въздишка
Живот в дупка като мишка
Погледите вперени в чуждите неща
Всичко сме премерили
Не е ли приказка това
Спектакъл цял....
Живота пишем си на листа бял
© Любомир Деничин Todos los derechos reservados