15 sept 2004, 19:32

Живот в захарница 

  Poesía
952 0 0
Захарницата ги викаше..
Като аромат на кестени -
бездомните дечица.
Милиони малки стъкълца,
прашинки с вкус на болест,
се разпределяхя между войниците.
Обратен път,по-тежък и опасен
чакаше зад всички мръсни ъгълчета.
Мравките нямаха нужда
от подкрепление,
бяха безсмъртни
в сравнение
с други гадини-
единни в сила
и равни по слава
изнасяха тихичко
подсладения ми живот,
за да олекна с
още малко вяра.

© Ниела Вон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??