Знаеш ли кое ме плаши?
В живота винаги грешим, но дали нарочно правим тъй,
че винаги всичко да рушим!!!
Плачем, когато някой ни излъже,
плачем, когато някой в живота ни се настани,
но грешки нивга не забравяме,
защото в живота винаги грешим!
Човече, над всичко помисли,
когато те лъже някой, разбери,
но не го наказвай, просто му прости.
В живота с болка никой не наказва,
защото от истината повече боли!!!!
© Памела Йорданова Todos los derechos reservados