27 sept 2007, 8:23

Живота 

  Poesía
632 0 1
Низ от падения преследват
живота ни, в скръб удавен.
Многобройни пътища чартаят
бъдещето твое.
Крачиш смело към един -
падаш, ставаш и пак се бориш.
Товарът  е голям, но никой не
съзнава колко ти е трудно.
В шепите стотинките събираш,
за хляба си се молиш.
Някак с надежда все вървиш,
някой, някога да победиш.
Животът е като вълна:
често плиска те напред-назад...
Не е лесно ,
хората са вече лоши,
а успееш ли, злобата ще те събори.
В търсене на правилния път,
луташ се в истини, лъжи...
Често тъй се случва,
сам си сред човешка завист и молиш се
някой да те защити.

© Кристина Славова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??