22 abr 2007, 2:19

живота облажавам 

  Poesía
524 0 0
Младеж със слънчеви очи по улиците тъжни бродеше...
И пееше в нощта гореща
песен някаква неясна:

- Мечтите детски облажавам,
и сбъдването на ден по-справедлив...
Живота кратък облажавам,
не искам аз да притежавам!

- Във нежното вълшебство – вълшебството на свободата,
дните ми броени да преминат
как желая!
Вълшебство, плискано от болка и жестокост,
живот, отдаден на борба.

- Приятелите предани и любовта

ето това щастлив да пея ме подтиква!
Не искам нищо аз да притежавам,
живота облажавам и да съм свободен съм роден!

© Велин Евстатиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??