Животът поднася ни радост и мъка,
целта му е само любов,
но дойде ли нявга жестока разлъка,
без смисъл става този живот.
Но ти напред продължавай,
по пътя свой начертан,
дори да е трудно не се предавай,
отивай на пред по пътя избран.
В живота пътят е само един,
винаги води любов безконечна,
раздаваме обич на вред,
но в живота нищо не е вечно.
Никога назад не се обръщай,
носи в сърцето винаги любов,
знай, че нищо не се връща,
не се връща и изминалият ни живот.© Сиска Георгиева Todos los derechos reservados