Кой създаде живота
и съдбата кой начерта?
Колко въпроси задаваш,
когато срещнеш смъртта.
Младостта е безгрижна
и живее с мечти...
После семейство, проблеми,
животът неусетно лети.
Накрая идва покоя…
след теб… тишина.
Но не си живял напразно,
щом си оставил следа.
© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados
много трудности, но това е животът, Лили.
Желая ти само добри неща да ти се случват!Лека нощ!