16 feb 2010, 16:30

Животът е цяло изкуство 

  Poesía » Filosófica
782 0 4

В живота идва момент,

когато се объркваш съвсем.

В миналото спомени, 

в настоящето мечти,

а бъдещето може да те нарани.

Оправдани и не - очаквания...

Чакани недочакани желания...

Изказани и скрити чувства...

ЖИВОТЪТ Е ЦЯЛО ИЗКУСТВО!!!

© Гергана Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??