Често правя пръбързани избори,
стрелям в тъмното в мишена невидима.
Все да действам насляпо съм свикнала
и късмета сама си изпитвам.
Все се чувствам от риска притеглена,
със застой примирявам се трудно.
Тишината избягвам, сега ми е времето
да живея по свой начин - будно!
Сътворявам камара от грешки,
възпитавам се в дух без порядък.
Казвам щрак - наумявам си нещо.
Не бездействам - Животът е кратък!
© Виктория Тасева Todos los derechos reservados