Животът без теб е лъжа.
Истина е само любовта.
Всичко на нея ние дължим.
Основа на света е тя.
Тази истинска любов.
Аз наричам я живот.
Естествена, безгрижна и добра.
Ласкава и нежно съвършена.
Ювелир на вечна красота.
Броня за нашите влюбени сърца.
Обречена е вечно да се раздава.
Всичко да превръща в цветя.
© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados