Ако трябва да сгреша,
ще го направя като вчера.
Една отворена врата
не бива да трепери.
Ако е нужно, пак ще дам
от залъка, на просяк.
Врабчетата си имат храм
дори да ходят боси.
Ако отново полетя,
ще гледам пак в земята.
Молитвата за красота
ухае от цветята.
Ако родя се втори път,
то нека е в България.
Обичам този Райски кът
на континента-стария.
Ако отново имам син,
Ивайло нека е.
Животътът е неповторим
с достойни синове.
© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados
Красиво посвещение!
Поздрави!