4 sept 2008, 16:08

Животът като песен 

  Poesía » Otra
792 0 1

Животът е една песен.
Пееш, пееш, а край няма.
Мислиш си, че е като любов чудесен,
ала се оказва като пълна с гадости
  безкрайна яма.

Препъваш се постоянно всеки път
и как да му се опънеш - не знаеш.
Животът, той изглежда като чудесен кът,
но всъщност е неизживян копне
ж.

© Поли Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??