Безпокойство усещам вече,
че вечността не е далече,
че като всеки ще изчезна -
ще пропадна в бездна.
И търся изход най-подир,
ала от тоз страх няма мир,
че може би на земята сал е рая,
но той е само миг в безкрая.
© Георги Todos los derechos reservados