Не може да се съживи, туй що е мъртво
и изборът изцяло си е негов.
Животът не обича простосмъртни,
а жребият на тленността е тегав!
И ето подредена е дъската,
две армии ще встъпят в тежък бой,
отново преиграва се играта,
отново победител ще е Той!
Но колко пешки ще достигнат края?
С корони колко ще се възвисят?
Избралите Живота, продължават!
Избралите смъртта, ще замълчат.
Животът не обича простосмъртни,
те нямат общо с вечността..
© любимка Todos los derechos reservados