Навлизам вече в старостта
и все по-честичко се питам:
каква е в мене гордостта,
която в края ще изпитам?
За радост ще е от следи,
които приживе оставих.
И син след мене ще гради
над камък, който аз поставих.
И ще ме знае моят внук
по кръвна група и делата.
А след това на своя внук
оставя на баща следата.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Поздрави от мен и лека неделна вечер!!