Жулиета не е жива...
аз съм просто жена...
не толкова красива,
но мога да бъда деня и нощта...
Жулиета не е жива.
Ромео аз не искам да си ти,
защото някак си не ни отива
да стоим един от друг настрани.
Жулиета не е жива...
Да, знам, че съм на втория етаж...
а под блока да стоиш така не ти отива...
ела, качи се горе, че любовта не е мираж!
© Надя Стоянова Todos los derechos reservados