23 feb 2010, 9:37

Just me * 

  Poesía » Otra
645 0 5

 

тази нощ мюриъл
в ретрочерно
размествам пластовете
на незначещото нищо
изваждам от дълбокото
шах
чифт дълги ръкавици
и една въздишка
минаваща през вратата на
застиналите стъпки
вдишвам мъглата на устните
потекли в капка рубин
и нечути нашепнати думи
местя царицата
по легло затрупано с очи
пешките драскат в кристалните кръгове
в загадъчно G
забравям правилата
в дъното на шапка
и всички оставащи стъпки от танца
хапя стръвно левия рог на луната
жадна съм от минало
в стари оловни огледала оставям
първата буква от себе си
Just me
аre u ready*
*просто аз
готов ли си

© Зорница Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??