21 ago 2011, 22:33

Жълто 

  Poesía
696 0 0

Жълто

 

Жълтото на цветето хубавее,

цветът му се смее,

ярко е като слънцето,

радост за очите,

дорисува мечтите!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??