отпивам спокойствие
от гладката жажда
на повърхността
отпивам
аромат
и предсказания
в огледално бъдеще
КАФЕ
целувам
топлия ръб
на чашата
канелена нежност
попива в устните ми
блясъкът ме заслепява
не търся друго
защото потъвам
в овалната част
от мечтите
КАФЕ
дихания бленувани
в сутрешна
празнота
една капка сметана
самотна на масата
искрен поздрав
от първия слънчев лъч
с първото
ухаещо
КАФЕ
© Геновева Христова Todos los derechos reservados
това комплимент ли е?