21 abr 2010, 19:57

Кадърен 

  Poesía » Erótica
1763 0 3

Obra no adecuada para menores de 18 años

Долепил ухо до нежните устни,

чувам разголения ти мозък да ми шепти:

„И аз имам девствена ципа,

не се колебай, ела, проникни!”

И сякаш съм червеят на съмнението,

разтворил ципа на входните гънки,

до дъното на необятните дълбини

дълбая дълбоко, без спънки.

После, от неродените мисли преял,

затварям лакоми бърни,

почувствал се остарял, уморен, оглупял,

но не толкоз кахърен,

макар и наум,

да те изчукам пак съм успял -

значи съм все още кадърен.

© Богдан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ... изрови всички синоними, дъщерни или стволови клетки, Червейче... че пре(кал)ено е... дори и за наум... но няма друг път към... "ябълката"...
  • Съгласна съм с Дора,прекалено е...
  • последните два реда прекрачват границата на еротиката
Propuestas
: ??:??