КАФЕ
Животът ми -
утайка от горчиво кафе:
Тъмни стрели
от
прободени
спомени...
Много пресечени пътища,
но всичките
имаха смисъл...
... и ново джезве
с тънкия
аромат
на
споделено
кафе...
© Радка Миндова Todos los derechos reservados