22 mar 2016, 21:18

Кафе 

  Poesía » De amor
448 0 1

Тази сутрин 

изпих кафето си

до дъно.

И в ъгъла на 

кръглата и стара 

чаша,

се огледах в теб.

© Силвия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??