Ще пишем стратегия.
За оцеляването.
За възстановяването.
За развитието.
Ще съжаляваме.
За времето.
За мястото.
За пространството.
Ще работим.
За себе си.
За другите.
И ще се ровим.
В миналото.
За да осъзнаем,
че няма нищо по-хубаво
от кафе в картонена чашка
и да признаем, че
отдавна не създаваме спомени!
© Ирена Емилова Todos los derechos reservados